23 Οκτωβρίου 2014

BO2: The Oxygen of Style! / Fashion!

Πάντα μου άρεσε να χαζεύω βιτρίνες. Όπως και περιοδικά μόδας και τα τελευταία χρόνια τα blog των απανταχού fashion bloggers. Όταν λοιπόν έλαβα το email εκπροσώπου της Basic's Sense με τη νέα σειρά ρούχων από την εταιρεία BO2 (το οξυγόνο του στυλ!) διασκέδασα πολύ. Νοερά έβαλα τον εαυτό μου στη θέση του μοντέλου κι έβγαλα ένα δικό μου εβδομαδιαίο πρόγραμμα ντυσίματος με δεδομένα πρώτον ότι είμαι μαμά και δεύτερον εργαζόμενη που όμως τα Σαββατοκύριακα ή όποτε ευκαιρήσει γουστάρει να βγαίνει για κοκτέιλ με τις φίλες της ή τον καλό της. Ιδού οι επιλογές μου:

Δευτέρα πρωί στο γραφείο! Γουάουυυυ!!!

 Καλά αντί για Τρίτη μπορούμε να πάμε Παρασκευή βράδυ για χορό? Δεν προλαβαίνω βλέπεις!


Στα εγκαίνια της νέας έκθεσης ζωγραφικής στη Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων!


Για ψώνια ή βόλτα οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας!

Σάββατο βράδυ! Ραντεβού με τον καλό μου, έτσι για να τον σαγηνέψω μακριά από την κουζίνα!!!

Κυριακάτικη βόλτα στο Παλιό Λιμάνι Χανίων, οικογενειακώς! (αυτό το παντελόνι πρέπει να το αποκτήσω!!!)

Κυριακή: Σε συναυλία με τα παιδιά! Θα ήμουν αχτύπητη μαμά!!!

 Εντυπωσιακά κομμάτια δεν νομίζετε? Και σημειώστε πως πρόκειται για ρούχα σχεδιασμένα και φτιαγμένα στην Ελλάδα!

Θα κλείσω με αυτοψυχανάλυση: Τελικά αποδεικνύεται ότι μάλλον αποζητώ μια πιο κοινωνική ζωή (μου χει λείψει βλέπετε!), μακριά από το γραφείο και την καθημερινή ρουτίνα της δουλειάς. Ώρα να δουλέψω προς αυτή την κατεύθυνση, χι,χι!

 
F/W ’14-’15 THE 24HRS COLLECTION 

Θηλυκές γραμμές, 50’s αναφορές και δυναμικές ανδρόγυνες επιρροές συνδυάζονται με relaxed φόρμες  και υφάσματα με ιδιαίτερη προσωπικότητα για μια συλλογή υψηλής αισθητικής με outfits που καλύπτουν όλο το 24ωρο!  
Με έμπνευση την  γκάμα των σκοτεινών  χειμερινών  χρωμάτων, περιηγούμαστε σε μια ζεστή παλέτα από μπλε- βιολέ, κόκκινο βουργουνδίας  και μαύρο έως λαδί και κάμελ. 
Οι αυστηρές υφές του jacquard, του eco δέρματος και του “blanket”  felt, η απαλότητα του suede, του bouclé και της faux γούνας, καθώς και  ο  “sci-fi” χαρακτήρας  του neoprene δημιουργούν ένα 24HRS παιχνίδι εντυπώσεων!   





9 σχόλια:

  1. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ με το πράσινο φόρεμα!! Νομίζω ότι θα πάω να το δοκιμάσω =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι! Θα σου πήγαινε τέλεια! Τυχερούλα, είσαι στην Αθήνα. Εγώ από δω δεν ξέρω πως θα μπορούσα να δοκιμάσω κάτι!!!!! Δεν διατίθενται βλέπεις σε κανένα μαγαζί. Καλό Σαββατοκύριακο!!!!!

      Διαγραφή
  2. Όντως ωραία κομμάτια! Θηλυκά και άνετα! Καλημέρα Χριστινάκι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

I Looove comments!!!!

A Little Colorful-Black Dress!

Dress, Desigual (old, but this one is also super!!!) / Sandals, Sam Edelman  /  Bag, Paul's Boutique (old season, but this one ...