2 Ιουνίου 2015

deLicious Shoes: Italos.gr!

Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας ένα αγαπημένο θέμα: παπούτσια! Δεν νομίζω να υπάρχει γυναίκα εκεί έξω που δεν αγαπάει τα παπούτσια?!?!?!!!
Λοιπόν η Italos.gr έχει πολύ ωραία σχέδια. Με αποκορύφωμα τα παρακάτω leopard print που διάλεξα ..... μιας κι έλειπαν από τη συλλογή μου! 


Εντυπωσιακά έτσι? Και εκκεντρικά! Συνηθίζω να θέλω να κάνω εντύπωση με τα παπούτσια μου. Ο τελειότερος συνδυασμός για μένα είναι απλό ντύσιμο και ιδιαίτερα παπούτσια (ή τσάντα).


Όσο κι αν δεν το πιστεύετε είναι άνετα παρά το τακούνι κι ακριβώς στα μέτρα μου. Ούτε στενά, ούτε φαρδιά. Ακριβώς 37!


Ομολογώ ότι την εταιρεία Italos.gr δεν τη γνώριζα, ούτε είχα ακούσει ποτέ γι' αυτήν. Όταν λοιπόν έλαβα μέιλ τους έκανα την έρευνά μου. Κι απόρησα λίγο στην αρχή με τις τιμές. Γιατί μου φάνηκαν πολύ πολύ χαμηλές! Συμπληρώστε εδώ ότι έχει και απίστευτη ποικιλία παπουτσιών για όλη την οικογένεια. Τον μπαμπά, τη μαμά και τα παιδιά! Εντάξει από τιμές και ποικιλία σκέφτηκα πάμε καλά. Ας δούμε τώρα την ποιότητα. Έβαλα την παραγγελία (μου προσφέρθηκε μια πάρα πολύ καλή έκπτωση οπότε δεν υπήρχε λόγος να αρνηθώ) και σε τρεις μέρες είχα τα καινούρια μου παπούτσια!!!

Happy and Merry in my new Leopard pip toe high heels

Άνεση επί ποδός! (που το έλεγαν αυτό?)

"Η φιλοσοφία της εταιρίας βασίζεται στη λογική "ΜΟΔΑ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΙΜΗ"και όχι " ΦΘΗΝΗ ΜΟΔΑ". Κόντρα στην οικονομική κρίση που διέρχεται η χώρα μας, η εταιρία έφτασε να λειτουργεί 6 καταστήματα υποδημάτων στη Μακεδονία, και στόχος της είναι η επέκταση και σε άλλες περιοχές ώστε να προσφέρει γυναικεία και ανδρικά παπούτσια σε οικονομικές τιμές σε όλη την Ελλάδα".


"Στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού και των αναγκών του καταναλωτή, δημιουργήθηκε και το italos.gr, με σκοπό να προσφέρουμε και στην υπόλοιπη Ελλάδα την άψογη εξυπηρέτηση, με ασφάλεια στις συναλλαγές και προϊόντα που αναδεικνύουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας."

Από το ηλεκτρονικό κατάστημα Italos.gr κάνετε άνετα τις αγορές σας αφού είναι εύχρηστο και σε δύο το πολύ τρεις μέρες έχετε το αντικείμενο του πόθου σας όσο μακριά κι αν βρίσκεστε. Πάρτε παράδειγμα εμένα που τα παπούτσια ξεκίνησαν το μακρύ ταξίδι τους από τη Δράμα Πέμπτη βράδυ που έβαλα την παραγγελία και έφτασαν Κρήτη Δευτέρα πρωί (μεσολάβησε και ΣΚ).


Τα παπούτσια ήρθαν σε πολύ καλή συσκευασία ώστε να μην ταλαιπωρηθούν στη μεταφορά!


Είναι πολύ περιποιημένα στις ραφές κι έχουν ανταλλακτικό τακουνάκι για παν ενδεχόμενο!


Γενικά είμαι πολύ ικανοποιμένη από την αγορά μου γιατί όσο εκκεντρικό κι αν είναι το συγκεκριμένο σχέδιο συνδυάζεται με μαύρο, λευκό, εκρού και τζην (με τα πάντα δηλαδή)! Μπορώ να το φανταστώ και παρέα με ένα κόκκινο τσαντάκι!!!


Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο. Εξάλλου μιλάνε και οι φωτογραφίες. Την επόμενη φορά που θα θελήσετε να ψωνίσετε παπούτσια χωρίς να κουραστείτε περάστε μια βόλτα από την Italos.gr! Σίγουρα θα βρείτε κάτι.


Ευχαριστώ τον Βασίλη Πλιάτσικα για τις υπέροχες φωτογραφίες. Επισκεφτείτε τον στο www.dream-wedding.photography για να δείτε την καταπληκτική δουλειά του!

Πολλά φιλιά!!!




ΥΓ. Αν αναρωτιέστε για τον κολιέ που φοράω είναι ένα προ περυσινό DIY project

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

I Looove comments!!!!

A Little Colorful-Black Dress!

Dress, Desigual (old, but this one is also super!!!) / Sandals, Sam Edelman  /  Bag, Paul's Boutique (old season, but this one ...