17 Σεπτεμβρίου 2013

"Tea για την Λάμψη" μια πρωτοβουλία της ΔΡΑΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ BLOGGERS!

Πριν μερικές μέρες έλαβα ένα mail από την Δράση Ελληνίδων Bloggers στο οποίο μου ζητούσαν να δημοσιεύσω το Δελτίο Τύπου για μια εκδήλωση με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της ΛΑΜΨΗΣ. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ που μ' εμπιστεύτηκαν και νομίζω πως είναι χρέος όλων μας να βοηθάμε όσο μπορούμε και με οποιονδήποτε τρόπο τέτοιου είδους πρωτοβουλίες.




Δελτίο Τύπου

Την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 06.00 μμ θα γίνει στο Εστιατόριο «Σκούφος - Εδέσματα», Κωνσταντινουπόλεως 140, Θεσσαλονίκη,  εκδήλωση με θέμα «Τea για την Λάμψη», μια πρωτοβουλία των μελών της «ΔΡΑΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ  BLOGGERS», για την οικονομική ενίσχυση της ΛΑΜΨΗΣ (Συλλόγου – Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βόρειας Ελλάδας).
Στο χώρο θα διατείθονται μαρμελάδες, μέλι, γλυκά του κουταλιού, σάλτσες, λικεράκια, τραχανάδες, ξηροί καρποί, αρωματικά βότανα, σαπουνάκια, κεριά και ότι άλλο σπιτικό από όλους τους φίλους της δράσης προς πώληση.
Τα προιόντα αυτά θα πουληθούν σε συμβολικό ποσό για να συγκεντρωθούν όσα περισσότερα χρήματα παρουσία εκπροσώπου της Λάμψης.
 
Τιμή εισόδου : 5 ευρώ (περιλαμβάνει καφέ και χειροποίητα εδέσματα) 
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6934965684  κυρία Ρένα Χριστοδούλου 

3 σχόλια:

  1. ευχομαι καθε επιτυχια σε τουτη τη δραση! την αξιζει αλλωστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ugh translator is not working....I am trying with my ancient greek studies reminiscence...then great initiative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. My translator is not working :[[[ Gggrrr!
    But you have a great blog, would like to follow each other via GFC? Just let me know!
    Xxx

    Carolina

    www.the-world-c.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

I Looove comments!!!!

A Little Colorful-Black Dress!

Dress, Desigual (old, but this one is also super!!!) / Sandals, Sam Edelman  /  Bag, Paul's Boutique (old season, but this one ...