9 Δεκεμβρίου 2013

Jewelry Workshop: Day 13! ή Αλλιώς Αφιερωμένο Εξαιρετικά στην Κυρία Δασκάλα μας!

Την προηγούμενη Τετάρτη βρεθήκαμε για τελευταία φορά με τα κορίτσια. Τουλάχιστον για μάθημα. Όλες περιποιημένες γιατί είχε και έξοδο μετά. Λύσαμε κάτι τελευταίες απορρίες, μαζέψαμε ότι κομμάτια είχε φέρει η καθεμία για την έκθεση (θα σας πω παρακάτω γιαυτή), σβήσαμε κεράκια (χρόνια πολλά και πάλι Ζωίτσα) και κλείσαμε αυτό τον καταπληκτικό κύκλο μαθημάτων που ξεκίνησε πριν τρείς μήνες περίπου. 
Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι ότι ξεκινήσαμε γύρω στα 20 κορίτσια και συνεχίσαμε όλες μέχρι τέλους, ίσως με απόκλιση 1-2 άτομα. Σ' αυτό συνέβαλε, κατά τη γνώμη μου, η αγάπη και το μεράκι όλων μας για το κόσμημα αλλά κυρίως η αγάπη και η θέληση της δασκάλας μας, να μας μεταφέρει τις γνώσεις της. Με τη Σοφία δεν πλήξαμε ούτε μέρα. Μάθαμε τόσες τεχνικές που η καθεμιά έκανε τις επιλογές της ως προς το τι και με τι υλικό θα ήθελε να δουλεύει. Θα μπορούσα να συνεχίσω για πολύ ακόμα, πλέκοντας το εγκόμιό της, όμως θα αρκεστώ στα λόγια της Μαρίας (της καλύτερης μαθήτριας της τάξης) και θα γράψω εκ μέρους όλων μας:

"Σ' ευχαριστούμε Σοφία, δασκάλα μας..."
και θα προσθέσω
"... ξεπέρασες κάθε προσδοκία μας!" 

Και μετά τις ευχαριστίες λίγο eye candy!
    
    Πείτε μου έχετε δει πιο χαρούμενη παρέα? (photo via Μεσογειακό ΚΕΚ - ΜΑΙΧ)
    Εγώ ξέρετε ποιά είμαι? (έτσι για να δω πόσο παρακολουθείτε το blog)

Τα κοσμήματα που δωρίσαμε για να εκτεθούν στο φουαγιέ του Δήμου Χανίων από σήμερα και μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, και των οποίων τα έσοδα θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.






Αυτό βέβαια είναι ένα μέρος των κομματιών. Δυστυχώς σήμερα που ξεκίνησε η έκθεση δεν παρευρέθηκα γιατί παρακολουθώ ένα άλλο σεμινάριο για την "κανονική" μου δουλειά και ήταν αδύνατο να λείψω. Εντός των ημερών όμως θα επισκεφτώ το χώρο (ευτυχώς είναι και το απόγευμα ανοιχτά) και θα βγάλω και φωτογραφίες να πάρετε μια γεύση κι από το δημαρχείο μας.

Η βραδυά έκλεισε με τι άλλο, φαγοπότι!
   collages and photos by Christina P.

Αν πραγματοποιηθεί και β' κύκλος του ίδιου προγράμματος είμαστε σίγουρα ΟΛΕΣ ΜΕΣΑ!
(το γράφω για να το διαβάσουν οι αρμόδιοι διοργανωτές)

Κορίτσια χάρηκα που σας γνώρισα και ανυπομονώ για τη συνέχεια!!!

Stay in touch!

6 σχόλια:

  1. Love the artistic jewellery pieces . Looks like you had a great time at the workshop :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα ερθουν και αλλοι νεα τμηματα νεες δημιουργιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μερικά κομμάτια είναι εξαιρετικά. Θα τα φόραγα άνετα! Από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι περνάτε καλά και διασκεδάζετε και αυτό είναι καλό! Μπράβο κορίτσια και μπράβο Χριστίνα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

I Looove comments!!!!

A Little Colorful-Black Dress!

Dress, Desigual (old, but this one is also super!!!) / Sandals, Sam Edelman  /  Bag, Paul's Boutique (old season, but this one ...