10 Οκτωβρίου 2014

Το Σπίτι του Αρώματος! / Shopping!


Στην οδό Μυλωνογιάννη 32 στα Χανιά βρίσκεται το Σπίτι του Αρώματος. Ένα boudoir με επώνυμα χύμα αρώματα, αιθέρια έλαια, κρέμες σώματος, αφρόλουτρα και χειροποίητα σαπούνια. Τυχαίνει να είναι δίπλα στο γραφείο μου κι απ' όταν άνοιξε τις πόρτες του τον περασμένο Νοέμβρη με καλούσε να το επισκεφτώ. Αφορμή στάθηκε το αγαπημένο μου άρωμα, το Ocean Lounge της Escada. Αφορμή για να κάνω ανάρτηση για το μαγαζί η άκρως επικοινωνιακή κυρία πίσω από το boudoir: η Γεωργία Μαραγκουδάκη.
Ένα μεσημέρι στα μέσα του Σεπτέμβρη κλείσαμε ραντεβού με τη Γεωργία κι ενώ υπολογίζαμε σε μια φωτογράφηση που δεν θα διαρκούσε πάνω από 20 λεπτά τελικά έμεινα εκεί για πάνω από μία ώρα. Το σύμπαν πραγματικά συνωμότησε γι' αυτή τη συνάντηση γιατί με τη Γεωργία ανακαλύψαμε πως μας συνδέει το παρελθόν, το παρόν και σίγουρα το μέλλον. Πρώτα πρώτα είναι το πρόσωπο πίσω από μια από τις γνωστότερες ομάδες στο facebook του οποίου τυγχάνει να είμαι μέλος: του Χανιώτισσες Μανούλες. Έπειτα μας συνδέουν οικογενειακοί δεσμοί στους οποίους όμως δεν θα εμβαθύνω (προσωπικά δεδομένα βλέπετε). Αυτό όμως που μου αρέσει πραγματικά σε αυτήν την κοπέλα και σίγουρα θα με κρατήσει πιστή της πελάτισσα είναι η αγάπη της για τη δουλειά της. Απόδειξη ότι ενώ ξεκίνησε με κάποιες δεκάδες είδη αρώματος τώρα μετράει πάνω από 200 (συγχώρεσέ με Γεωργία που δεν θυμάμαι τον ακριβή αριθμό). 

Η γυναίκα πίσω από το boudoir! Πως να μην είσαι ευτυχισμέη σε ένα τέτοιο περιβάλλον εργασίας, ειδικά αν είναι δικό σου δημιούργημα!

Τα αρώματα αυτοπροσώπως! Οι τιμές κυμαίνονται από 8€ έως 18€! Σημειώστε ότι μετά από έξι αγορές παίρνετε ένα δώρο!!!

Μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία από μπουκαλάκια για να βάλετε το αγαπημένο σας άρωμα! Ένας καθρέφτης είναι πάντοτε απαραίτητος σε ένα boudoir, n'est pas?Η Γεωργία επί το έργον!


Σαπούνια για όλα τα γούστα!
Λουλουδένια!

Αυτοκρατορικά!

Γλυκά (εύκολα μπερδεύεσαι)!

Μπισκοτένια και ντονατένια!

Παγωτά!

Φρουτένια!

Εθνικά!

Ακόμα και το moustache έχει την τιμητική του στα σαπούνια! 

Ύστερα υπάρχουν και τα αφρόλουτρα και οι κρέμες σώματος (τα αντίστοιχα των αρωμάτων)

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρείτε κάτι για σας ή για δώρο.

Τελευταία ιδέα του καταστήματος: οι μπομπονιέρες! Αρωματάκια σε κουτάκια ή σαπουνάκια σε τούλι! Δεν είναι τέλεια?

Τα κορίτσια του καταστήματος, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη είναι πρόθυμα να σας εξυπηρετήσουν.

Η Γεωργία είχε την καλοσύνη να μου χαρίσει την κρέμα σώματος του Ocean Lounge και δύο σαπουνάκια. Ένα για μένα κι ένα για τον καλό μου. Το σαπούνι με βανίλια και καφέ κάνει τέλειο καθαρισμό στο πρόσωπο.

Και η απαραίτητη αναμνηστική φωτογραφία!


Αυτά είχα να σας πω για το Σπίτι του Αρώματος. Όσοι δεν το έχετε επισκεφτεί ακόμα μην χάνετε λεπτό. Αλλά κι εσείς που θα 'ρθείτε καμιά βόλτα στα Χανιά και θέλετε να κάνετε τα δωράκια σας στην επιστροφή είναι ευκαιρία (και πρωτότυπη ιδέα).   
    photos by Christina P.


Καλό και αρωματικό Σαββατοκύριακο!
Μπορείτε να μαθαίνετε τα τελευταία νέα για το Σπίτι του Αρώματος στη σελίδα του στο Facebook!