2 Νοεμβρίου 2014

Abbacino! / Shopping!


Για όσες φίλες αναρωτιούνται, το ντύσιμό μου είναι κλασικό και ενίοτε ρομαντικό. Γιαυτό μ' αρέσει να συνδυάζω πιο τολμηρά αξεσουάρ. Όπως η παρακάτω τσάντα ας πούμε.

For those of you wondering, my outfits are classic and sometimes romantic. Therefore I like to combine bolder accessories. Something like the following bag.


Για τις απογευματινές ή βραδυνές εξόδους μου αυτός ο φάκελος θα ήταν τέλειος!

For the afternoon or evening outings this folder would be perfect!


Για ένα διήμερο getaway η παρακάτω τσαντούλα είναι ότι πρέπει!

For a weekend getaway the following bag is unique!

 
Με τη δημοσίευση αυτή ολοκληρώνεται το "σήριαλ" των αναρτήσεων για μια πλήρη γκαρνταρόμπα από τα LOVE BOUTIQUE (τις προηγούμενες μπορείτε να τις διαβάσετε εδώ κι εδώ ενώ τη δημοσίευση για το κατάστημα μπορείτε να τη δείτε εδώ). Αυτό που ίσως λείπει είναι τα παπούτσια που απ' ότι πήρε το μάτι μου και από αυτά διαθέτει η μπουτίκ. Ίσως έχω τη χαρά να λάβω σύντομα άλλο ένα e-mail για να σας τα παρουσιάσω!

This post completes a series of posts for a complete wardrobe from LOVE BOUTIQUE (the previous you can read here and here and the publication about the store you can see here).


Λίγα λόγια για τα αξεσουάρ ABBACINO!

ABBACINO FW 2014-2015 COLLECTION

Με ποικιλία σχημάτων από shopping bags, tote, bowling bags και πορτοφόλια καθώς και με αξεσουάρ όπως γάντια και ζώνες, αυτό το χειμώνα η ABBACINO εγκαθιδρύεται ακόμα πιο πολύ στη συνείδησή μας ως το brand που καλύπτει όλες τις στυλιστικές και πρακτικές ανάγκες που αναζητά μια γυναίκα για την τσάντα της και το προσωπικό της ύφος.  
Ο αναπάντεχος συνδυασμός του δέρματος με υλικά όπως το κοτλέ και το μάλλινο, καθώς και η ευφάνταστη χρωματική παλέτα που αναπτύσσει τους τόνους του λαδί, του πράσινου, και τις αποχρώσεις του καφέ, του κόκκινου και της ώχρας δίνουν μια συλλογή συνώνυμη της αυθεντικότητας που πηγάζει από την αγάπη για το γυναίκειο στυλ! 
Βρείτε τις τσάντες και τα υπόλοιπα αξεσουάρ της ABBACINO στα καταστήματα Love Boutique στα εμπορικά κέντρα The Mall Athens, Golden Hall, Shopping House και στο κατάστημα Lollipops στο εμπορικό κέντρο Metro Mall, όπως επίσης και σε επιλεγμένα καταστήματα ανά την Ελλάδα. 



Ευχαριστώ την Basic Sense που με εμπιστεύτηκε για τη δημοσίευση των νέων της collection. Πραγματικά το διασκέδασα πολύ!

Thank you to Basic Sense which confided me to publish its new collections. I really enjoyed it very much!



Εσάς πως σας φάνηκαν τα ρούχα και αξεσουάρ από τα LOVE BOUTIQUE?

What do you think of LOVE BOUTIQUE s new collections?



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

I Looove comments!!!!

A Little Colorful-Black Dress!

Dress, Desigual (old, but this one is also super!!!) / Sandals, Sam Edelman  /  Bag, Paul's Boutique (old season, but this one ...