3 Μαΐου 2015

Pauls Boutique London!

Άλλη μεγάλη μου αδυναμία πέρα από το κόσμημα είναι οι κάθε είδους τσάντες. Μικρές, μεγάλες, βραδυνές, απογευματινές, έχω μεγάλη καψούρα και είναι από τις αγορές στις οποίες δεν μπορώ να αντισταθώ ιδιαίτερα. Από πέρυσι που πρωτοήρθα σε επαφή με το brand Pauls Boutique διαβάζοντας το site κάποιας fellow blogger ήξερα πως δεν θ' αργούσα να αποκτήσω μια τσάντα ή ένα πορτοφόλι της εταιρείας. Η ευκαιρία μου δόθηκε μέσω ενός  e-mail με διαφημιστικό υλικό για την καλοκαιρινή κολεξιόν HIGH SUMMER '15.






 


Η ολοκαίνουρια HIGH SUMMER συλλογή της Paul's Boutique είναι εδώ!
Νέα σχέδια, όπως η MARLA και η KIM έρχονται να μεγαλώσουν την παρέα της PAUL's BOUTIQUE, ενώ τα ανοιξιάτικα σχέδια EDIE, HATTIE και MINI FLEUR συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους και σε αυτή την κολεξιόν.
Must have silver, neon λεπτομέρειες από coral & lime, κλασικό μαύρο δέρμα, νέες αποχρώσεις της παλέτας dusty pink αλλά και το αγαπημένο mushroom είναι μερικά από τα χρώματα του φετινού καλοκαιριού.
Το Sports Luxe είναι η νέα τάση που θα σε ξεσηκώσει, αφού τα perforated υλικά αναβαθμίζουν το sporty style με χρώματα και σχέδια για αμέτρητους συνδυασμούς.
Βρες όλη τη συλλογή High Summer '15 και καν' τη δική σου με ένα click! 

 Ιδού και η δική μου αγορά: το πορτοφόλι LIZZIE PURSE NEON BLUE SNAKE

    2 last photos by Christina P.

Πολλές θήκες για πολλά λεφτά!!! Πάντως εκτός από το εξωτερικό και το εσωτερικό με τις βούλες τα σπάει, δεν συμφωνείτε?

Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα PAULS BOUTIQUE για να γνωρίσετε κι εσείς τη νέα καλοκαιρινή κολεξιόν HIGH SUMMER '15 ή επισκεφτείτε τη σελίδα τους στο fb!

Καλή συνέχεια!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

I Looove comments!!!!

A Little Colorful-Black Dress!

Dress, Desigual (old, but this one is also super!!!) / Sandals, Sam Edelman  /  Bag, Paul's Boutique (old season, but this one ...