3 Φεβρουαρίου 2016

PANDORA "Dinner in The Sky!"

  Πως θα σας φαινόταν ένα ρομαντικό δείπνο για δύο κάτω από τ' αστέρια και πάνω από την πόλη??? Κυριολεκτικά! Η PANDORA φρόντισε να γιορτάσουν 10 τυχερά ζευγάρια την Ημέρα των Ερωτευμένων με έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο: πριβέ δείπνο στο "Dinner in the Sky". Μου ακούγεται ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ! Και τα δώρα δεν σταματάνε εδώ. Οι 100 πρώτοι άνδρες που θα κάνουν τις αγορές τους από 01 έως 10 Φεβρουαρίου κερδίζουν αυτόματα ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα αντρικής περιποίησης από την εξιδεικευμένη ομάδα των Los Barberos. Περισσότερες λεπτομέρειες στο ακόλουθο Δελτίο Τύπου.


PANDORA «Dinner in The Sky»
Μια μοναδική εμπειρία για τους ερωτευμένους ειδικά σχεδιασμένη από την PANDORA

Η PANDORA γιορτάζει την Ημέρα των Ερωτευμένων στις 14 Φεβρουαρίου με έναν ιδιαίτερο τρόπο και χαρίζει πρωτότυπα δώρα βιωματικής εμπειρίας, ειδικά σχεδιασμένα για όσους επιλέξουν να κάνουν τις αγορές τους στο δίκτυο καταστημάτων της από 1-10 Φεβρουαρίου 2016!

H ξεχωριστή συλλογή Valentines με πανέμορφα charms σε ροζ αποχρώσεις αλλά και ρομαντικά σετ κοσμημάτων, βρίσκεται ήδη σε όλα τα PANDORA concepts stores και περιμένει όλους τους πιστά ερωτευμένους να την απολαύσουν. Σύμβολα αιώνιας αγάπης και κομψά κοσμήματα συνδυάζονται αρμονικά εκφράζοντας τα πιο βαθιά συναισθήματα…

Ειδικά για την γιορτή των Ερωτευμένων, η PANDORA προσκαλεί όλους τους ερωτευμένους άνδρες (από την Δευτέρα 1 έως την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016) να ζήσουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία εξυπηρέτησης. Συγκεκριμένα όλοι οι άνδρες που θα κάνουν δώρο στην αγαπημένη τους οποιοδήποτε κόσμημα PANDORA, θα έχουν την δυνατότητα να μπουν στην κλήρωση, για να είναι ανάμεσα στους 10 τυχερούς που μαζί με τη σύντροφό τους θα απολαύσουν ένα ειδικά σχεδιασμένο PANDORA unique exclusive prive δείπνο στο «Dinner in the Sky», ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων και να λάβουν μέρος σε ένα πρωτότυπο ζωντανό ραδιοφωνικό show.

Επίσης οι 100 πρώτοι άνδρες που θα κάνουν τις αγορές τους το ίδιο χρονικό διάστημα (1-10 Φεβρουαρίου 2016) κερδίζουν αυτόματα ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα ανδρικής περιποίησης από την εξειδικευμένη ομάδα των «Los Barberos», η φήμη των οποίων έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα.

H PANDORA θέλοντας έτσι να ευχαριστήσει και να φροντίσει εξίσου και τους άνδρες καταναλωτές της, για πρώτη φορά, θα χαρίσει αυτή την ξεχωριστή ανδρική περιποίηση αλλά και την μοναδική ευκαιρία να δειπνήσουν μαζί με την αγαπημένη τους, στο πιο unique εναέριο εστιατόριο της Αθήνας, το οποίο ανοίγει την κουζίνα του ειδικά και μόνο για τα 10 πιο full ερωτευμένα ζευγάρια της PANDORA.

Για την Ημέρα των Ερωτευμένων «Μην κάνεις απλά ένα δώρο, χάρισε μια στιγμή με ένα κόσμημα PANDORA».

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής στο διαγωνισμό, στην διεύθυνση www.pandorashop.gr/valentines

Unique Valentines Experience αποκλειστικά από την PANDORA

Και για αγορές on line εδώ έχω ορισμένες προτάσεις! (σε αυτή την περίπτωση βέβαια δεν μπαίνετε σε καμμία κλήρωση, εξηγούμαι)

1/2/3/4/5/6/7/8/9


Ευχαριστώ για την επίσκεψη!

  Μπορείτε ακόμα να με ακολουθήσετε στο
e mail : fauxbilicious at yahoo dot com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

I Looove comments!!!!

A Little Colorful-Black Dress!

Dress, Desigual (old, but this one is also super!!!) / Sandals, Sam Edelman  /  Bag, Paul's Boutique (old season, but this one ...