22 Μαΐου 2016

My Secret Bunny Natassa from Le Voyage du Gateaux!


Καλησπέρα!!! Να 'μαι επιτέλους, δύο ώρες πριν εκπνεύσει η διορία για την παρουσίαση της κρυφής μου κουνελίτσας. Ίσα που πρόλαβα ώστε να μην θεωρηθώ ασυνεπής. Η αλήθεια είναι ότι περνάω μια φάση καθυστέρησης τον τελευταίο καιρό. Όλο το τρέξιμο των τελευταίων χρόνων μ' έχει κάνει να χαμηλώσω ταχύτητα και σε ορισμένα σημεία να πατάω και φρένο. Σε άλλη ανάρτηση όμως αυτά (ναι, ναι θα υπάρξουν κι άλλες αναρτήσεις σε απροσδιόριστο όμως χρόνο) γιατί η σημερινή είναι δοσμένη αλλού. Στο ταξίδι ενός γλυκού ή πιο συγκεκριμένα στο ταξίδι ενός τσουρεκιού και δυο παραδοσιακών κουλουρακίων που παραλίγο να μην προλάβουν καν να

φωτογραφηθούν. 

Όταν παρέλαβα το υπέροχο γαλάζιο κουτί της Νατάσας δεν φανταζόμουν με τίποτα το περιεχόμενό του. Είχα μόλις σχολάσει και το παρέλαβα στη διαδρομή για το σπίτι. Κι εδώ σας κάνω αναπαράσταση του τι συνέβει φτάνοντας στο σπίτι:
Με το που άνοιξα την πόρτα: Μαμά τι είναι αυτό? ο μεγάλος. Τι έχει μέσα? "Κάντε υπομονή θα το ανοίξουμε μετά το φαγητό" είπα. Αλλά εγώ το 'πα, εγώ τ' άκουσα. "Μαμά είναι κάτι για όλους!!!" ακούω και πάλι τη φωνή του μεγάλου που δεν άντεξε και το άνοιξε. Το όνομα Νατάσα το είχα δει στο κουτί αλλά μην γνωρίζοντας το επίθετο δεν το συνδύασα εξ' αρχής με το αγαπημένο μπλογκ Le Voyage du Gateaux. Αυτό το κατάλαβα μετά όταν είδα αυτό το "κάτι για όλους" και διάβασα το γράμμα της Νατάσας. 






Θα ήθελα πολύ να υπήρχε ένας τρόπος να σας μεταφέρω τη λαχταριστή μυρωδιά του υπέροχου τσουρεκιού (Νατάσα χρειάζομαι οπωσδήποτε τη συνταγή!!! μήπως την έχεις κάνει ήδη ανάρτηση?) αλλά και των παραδοσιακών κουλουριών της Χίου και της Ηπείρου. Δυστυχώς όμως δεν μπορώ να σας μεταφέρω το άρωμά τους. Θα σας πω μόνο πως το πρώτο απόγευμα έφαγα το μισό τσουρέκι (τέτοια νοστιμιά είχε) και απόλαυσα το τσάι μου με ένα κουλουράκι Χίου (ναι μόνο ένα). Α, και οι φωτογραφίες βγήκαν στο πόδι με το κινητό γιατί τα παιδιά ήθελαν να φάνε αμέσως τις σοκολάτες και να δοκιμάσουν φυσικά τα καλούδια.... καταλαβαίνετε πως τη δεύτερη μέρα είχαν όλα εξαφανιστεί! 

Σ΄ευχαριστούμε πολύ Νατάσα για το υπέροχο Πασχαλινό σου δώρο. Ευχόμαστε υγεία και κάθε ευτυχία σε σένα και την οικογένειά σου!!! 

Προσωπικά ευχαριστώ και τη Ζίνα του Ef Zin που για άλλη μια φορά οργάνωσε κι έφερε εις πέρας το Secret Bunny και φυσικά που μου έδωσε την ευκαιρία να συμμετάσχω!!!

Φιλιά Πολλά!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

I Looove comments!!!!

A Little Colorful-Black Dress!

Dress, Desigual (old, but this one is also super!!!) / Sandals, Sam Edelman  /  Bag, Paul's Boutique (old season, but this one ...