25 Απριλίου 2013

Διακοπή για διαφημίσεις: Bazaar στου Nektario!

Στους καιρούς αυτούς που παρόλη την οικονομική στενότητα εμείς οι γυναίκες θέλουμε να παραμένουμε όμορφες και καλοντυμένες ευτυχώς υπάρχει η λύση των bazaar. Ένα τέτοιο bazaar θα γίνει αυτό το Σάββατο 27 Απριλίου απο τις 11 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα στην οδό Ιπποκράτους 103-105, μόλις 5' με τα πόδια απο τη στάση μετρό Πανεπιστήμιο.
Ιδού λοιπόν η ευκαιρία για τις κυρίες που βρίσκονται στην Αθήνα και θέλουν να ντυθούν οικονομικά φέτος το Πάσχα Επισκεφτείτε το Bazaar του Nektario. Ο Nektario πάει Ιταλία και μας φέρνει τα πιο in, branche, multicolor, alternative κομμάτια και όλα σε απίστευτα χαμηλές τιμές: 4,95€, 9,95€ και 14,95€. Φορέματα μονόχρωμα και εμπριμέ, floral παντελόνες και κολάν, φουλάρια και μπλούζες με ευφάνταστες παραστάσεις, ασσύμετρες φούστες και πουκαμίσες αέρινες, denims στα πιό δυνατά χρώματα και σχέδια της εποχής. Στο ίδιο κατάστημα θα βρείτε και χειροποίητα κοσμήματα φτιαγμένα απο εμπνευσμένα κορίτσια της πόλης. Έτσι, για πιο λαμπερό look.
Χαμογελάστε λοιπόν στην Άνοιξη και γεμίστε τη ντουλάπα σας χρώμα και στιλ!

(και ροκ διάθεση θα πρόσθετα εγώ!)


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

I Looove comments!!!!

A Little Colorful-Black Dress!

Dress, Desigual (old, but this one is also super!!!) / Sandals, Sam Edelman  /  Bag, Paul's Boutique (old season, but this one ...