11 Νοεμβρίου 2013

Strange Days!

Τι να σας πω για τις μέρες μου? Στο σπίτι συμβαίνουν περίεργα πράγματα. Μετά το internet, τα "παιξε" και το ψυγείο. Τα "παιξαν" και τα φώτα στην εξωτερική σκάλα. Έχουμε και κρούσματα (προσέξτε τον πληθυντικό και τον ενεστώτα) κλοπής στη γειτονιά. Τι να πω? Οτι πλανάται γενικότερα μια αρνητική ενέργεια? Δεν ξέρω. 
Τουλάχιστον είμαστε υγιείς και έχουμε και τα "τυχερά" μας. Γιατί την Παρασκευή το μεσημέρι παρέλαβα ένα δωράκι από τα καταστήματα Zoulovits. Έτσι, για το καλό και εν όψει εορτών, μου έστειλαν ένα γούρι. Βασικά, μου είπαν να διαλέξω ανάμεσα σε πολλά γούρια, όπως μπορείτε να δείτε εδώ. Κι εγώ, σαν fan των μπιζού, διάλεξα ένα όμορφο ασημένιο μενταγιόν καρδιά.Το πέρασα από μια αλυσιδίτσα του λαιμού και το φοράω ήδη. Μου αρέσει πολύ γιατί είναι μικρό και διακριτικό.


Δυσκολεύτηκα λίγο στην επιλογή γιατί είχε και όμορφα βραχιολάκια - γούρια με τον αριθμό 14. 


Στο κατάστημα υπάρχει επίσης κι ένα πολύ όμορφο σπιτάκι - γούρι, το "Γούρι Αγάπης". Το συγκεκριμένο είναι ιδιαίτερης αξίας γιατί 1€ από την πώληση κάθε κομματιού πηγαίνει στα παιδικά χωριά SOS. 

Αν θέλετε λοιπόν να δωρίσετε στους αγαπημένους σας γούρια για το καλό του νέου έτους (ότι χρειάζεται για περισσότερη θετική σκέψη), είμαι σίγουρη πως θα βρείτε κάτι στα καταστήματα Zoulovits. Σας περιμένουν πάνω από 80 διαφορετικά σχέδια!

Ελπίζω να τα πούμε σύντομα. Δεν έχω ασχοληθεί να φτιάξω ακόμα το internet, όπως φαντάζομαι έχετε καταλάβει. Μην με μαλώνετε. Εντός της εβδομάδας θα φροντίσω να γίνει και αυτό.
Μέχρι τότε 
καλή μας εβδομάδα!