6 Δεκεμβρίου 2013

Ένα Βραβείο για τα Χριστούγεννα!

Είναι ωραίο να ξεκινάς τη μέρα σου και ειδικά το Σαββατοκύριακό σου με ευχάριστες εκπλήξεις! Η Κατερίνα από το SK epiloges μου είχε έτοιμη σήμερα το πρωί μια τέτοια έκπληξη. Μπορώ λοιπόν να μην ανταποκριθώ στο κάλεσμά της? Την ευχαριστώ πολύ για το βραβείο και ξεκινώ αμέσως το παιχνίδι (γιατί περιλαμβάνει και παιχνίδι)!1)Η πιο όμορφη Χριστουγεννιάτικη ανάμνηση:


Έχω να σας πω πως έχω πολλές τέτοιες. Από τότε που ήμουν μικρή με τους γονείς μου στην Αυστραλία μέχρι τώρα που είμαι μεγάλη και έχω δικά μου παιδιά. Θα μείνω όμως στην Αυστραλία, έτσι για να σας ταξιδέψω και λίγο. Μπορεί να ήμουν μικρή αλλά έχω έντονη την ανάμνηση από τα τραπέζια μας. Ειδικά την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς (που έχω γενέθλια), το σπίτι μας γέμιζε φωνές, τραγούδια και δώρα. Θυμάμαι που μ' έπαιρνε ο ύπνος με τα άλλα παιδάκια και το πρωί ξυπνούσαμε για να ξεπροβοδίσουμε τους τελευταίους επισκέπτες!

2)Αγαπημένο ξένο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι:

Μπορεί να ακουστώ κλισέ, ένα όμως είναι το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι όλων των εποχών (για μένα τουλάχιστον). Και έτυχε μάλιστα χτες το βράδυ να το λέω στα παιδιά, όταν το ακούγαμε στο ραδιόφωνο γυρίζοντας από πρόβα: Last Christmas των Wham (έχει κανείς αντίρρηση?)


3)Αγαπημένο Ελληνικό Χριστουγεννιάτικο τραγούδι:

Η Γαρμπή είναι επίκαιρη και την "πάω" πολύ!


4) Το δώρο  που θα ήθελες για τα φετινά Χριστούγεννα:

Να εξαφανιστεί η κρίση! Κι ένα laptop για να γράφω όπου κι αν βρίσκομαι κι ένα dremel για να τελειοποιώ τα fauxbilicious κοσμήματά μου!

Και τώρα το πιό δύσκολο σημείο: τα 6 blog στα οποία απονέμω το βραβείο!


Καλό μας Σαββατοκύριακο!
Τα λέμε από Δευτέρα με πολλές και όμορφες εικόνες!!!