28 Μαρτίου 2014

Ραντεβού και πάλι στις Ψηφιακές Γειτονιές!

Ένα χρόνο πριν, στις 28/03/2013 (τυχαίο?), σας ανακοίνωσα σ' αυτό εδώ το blogpost, τη συμμετοχή μου στο 1ο διαδραστικό συνέδριο για bloggers που διοργάνωναν οι Ψηφιακές Γειτονιές. 
Ένα χρόνο μετά, στις 28/03/2014, είμαι ακόμα στη γειτονιά και είμαι και πάλι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω τη συμμετοχή μου στο 2ο συνέδριο που διοργανώνουν οι Ψηφιακές Γειτονιές.
Αν και με χωρίζει μια θάλασσα από την Αθήνα και το The Hub, νομίζω πως είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσω ούτε φέτος. Εξάλλου πέρασα τόσο όμορφα πέρυσι (την εμπειρία μου μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ), ενώ ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά πολλούς από εσάς με τους οποίους έχω τακτική επικοινωνία μέσω του blog. 

Τι λέτε, ευκαιρία δεν είναι? 


Καλό Σαββατοκύριακο!


17 σχόλια:

  1. Ευχομαι να περασεις υπεροχα! Φαινεται ενδιαφερουσα διοργανωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι εξαιρετική διοργάνωση! Και φέτος είναι και διήμερη. Οι υποχρεώσεις μου βέβαια δεν μου επιτρέπουν να παρευρεθώ και τις 2 μέρες, αλλά και μόνο οι ομιλίες που θα ακούσω αυτή τη μια θα είναι πηγή μεγάλης έμπνευσης και αισιοδοξίας.
      Καλό Σαββατοκύριακο Kelly μου!

      Διαγραφή
  2. να περασεις ομορφα φιλη μου!
    μακαρι να μπορουσα να ερθω αλλα δεν γινεται.
    φιλακια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρίμας, θα ταν μια καλή ευκαιρία να γνωριστούμε και από κοντά!
      Καλό Σαββατοκύριακο!

      Διαγραφή
  3. Να πας και να απολαύσεις την κάθε στιγμή!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ανεβάσω όλες τις λεπτομέρειες σε ποστ! Να πάρετε κι εσείς μια γεύση!!!!

      Διαγραφή
  4. Να πας να περάσεις όμορφα και να μας πεις λεπτομέρειες!! Φιλιάαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλές! Λέω να 'χω και το tablet για απευθείας αναμετάδωση..... χα, χα! Πάντως θα χαιρόμουν πολύ να σ' έβλεπα από κοντά!

      Διαγραφή
  5. Ανέτρεξα στην περσινή ανάρτηση και διαπίστωσα ότι αναφέρθηκες με ιδιαίτερο ενθουσιασμό γι’ αυτή τη διοργάνωση Χριστίνα!!!! Σίγουρα είναι υπέροχη εμπειρία!!!! Να περάσεις όμορφα και να μας μεταφέρεις όλα τα γεγονότα!!!! Εύχομαι του χρόνου να συνταξιδέψουμε!!!!! Θα τα πούμε κι από κοντά!!!
    Καλό Σαββατόβραδο να έχετε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι μικρό πράγμα να βρίσκεσαι ανάμεσα σε ανθρώπους που σε εμπνέουν και μιλούν με ενθουσιασμό και πάθος για το blogging, την οικογένεια και τη ζωή την ίδια. Θα πάω πρώτα πρώτα για να γεμίσω και πάλι αισιοδοξία..... πότε πότε νομίζω πως τη χάνω.....
      Εύχομαι κι εγώ του χρόνου να συνταξιδέψουμε!
      Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα!!!!!

      Διαγραφή
  6. Έτσι όπως μας την περιγράφεις την διοργάνωση φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα!!! Περιμένουμε με ανυπομονησία να μας μεταφέρεις όλες τις λεπτομέρειες!!!
    Καλό σ/κ
    Νεφέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπωσδήποτε! Λέω μάλιστα να εκμεταλλευτώ και το fb! Θα δούμε. Πάντως ανάρτηση θα βγει σίγουρα και φέτος με φωτογραφίες..... όχι μόνο λέξεις!
      Καλό σου βράδυ Στέλλα μου!

      Διαγραφή
  7. Σε περιμένουμε Χριστίνα. Ραντεβού στις Γειτονιές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

I Looove comments!!!!

A Little Colorful-Black Dress!

Dress, Desigual (old, but this one is also super!!!) / Sandals, Sam Edelman  /  Bag, Paul's Boutique (old season, but this one ...