18 Μαρτίου 2014

Rings: So Simple!

Στο γραφείο αυτές τις μέρες γίνεται το έλα να δεις. 10 - 11 ώρες πάνω από τον υπολογιστή και άλλες 2 - 3 πάνω από το τηλέφωνο. Και όλα αυτά γιατί από -1ης Ιουλίου είπανε?- θα μειώσουν τις εργοδοτικές εισφορές...... αφού πρώτα τις δεκαπλασιάσουν..... τα λαμόγια (ε, δεν μπορώ να τα πω αλλιώς). Τέτοια κοροϊδία πιά! Αυτοί παιδάκι μου έχουν σπουδάσει καλά το πως να εξαπατούν τον κόσμο. Έχουν και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που συμμετέχουν για να βγάλουν ότι μπορούν..... τέλος πάντων, δεν είναι πολιτικό αυτό το blog. Απλά ήθελα να σας πω να μην πιστεύετε περί μείωσης εργοδοτικών εισφορών. Δεν γίνεται να υπάρξει μείωση εφόσων τώρα υπάρχει αύξηση στο δεκαπλάσιο!!!!!
Ας γυρίσουμε όμως στα δικά μας. 
Όπως καταλαβαίνετε αυτές τις μέρες δεν υπάρχει χρόνος για δημιουργία. Θα σας δείξω λοιπόν τι έφτιαξα το περασμένο Σαββατοκύριακο. Δαχτυλιδάκια από ορείχαλκο και αλπακά, σφυρηλατημένα, σε διάφορα φάρδη για να φοριούνται πολλά μαζί και να έχετε ένα πιο ροκ λουκ!

Today I'm showing you what I made this past weekend. Brass and white metal rings, hammered and in various widths, worn many together for a more rock look!Εγώ φοράω συνήθως τρία μαζί! Τόσο απλά αποκτώ το πιο ροκ λουκ!

I usually wear three of them together!   photos by Christina P.
Σας φιλώ!

Kisses!!!!!!