10 Απριλίου 2014

MA LI YA Λαμπάδες από το STYLISHIOUS!

Λοιπόν, έχω ξεφύγει από την ηλικία της λαμπάδας....... ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα. Γιατί την περασμένη εβδομάδα έλαβα ένα e-mail από το STYLISHIOUS που μου άλλαξε γνώμη. Αν τις δείτε πιστεύω κι εσείς το ίδιο θα πάθετε!


Εγώ θέλω δύο από αυτές! Μια για μένα και μια για τη μεγάλη μου βαφτιστήρα!
 

Απ' ότι διαβάζω η MA LI YA είναι jewelry designer κι απ' ότι βλέπω έχει πολύ ιδιαίτερο γούστο. Βασικά την πάω για το μότο της: «η ζωή είναι μικρή γι’αυτό φρόντισε τα κοσμήματά σου να είναι μεγάλα». Με εκφράζει απόλυτα! 

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε και το Δελτίο Τύπου

LADIES & GENTS” by MALIYA

Η λαμπάδα για το Πάσχα είναι το αναπόσπαστο αξεσουάρ φετίχ για μεγάλα και μικρά παιδιά!!
Δώρο της νονάς ή του νονού ή απλά πρόταση….γιαstylingτης ημέρας, η Πασχαλινή λαμπάδα είναι πάνταstatement!!
Fun & Style είναι ο ιδανικός συνδυασμός!! H jewelry designer ΜALIYA, υπογράφει μία σειρά από λαμπάδες που έχουν όχι μόνο το χαρακτηριστκό της υλικό το plexiglass, αλλά και πολύ χρώμα και χιούμορ και διακοσμητικά πασχαλινά στοιχεία που δεν θα λάμψουν μόνο την Ανάσταση.... αλλά και όταν θα τα φοράτε σαν ΗΟΤ FASHION αξεσουάρ !!
Tα all time classic Easter Bunnies αλλά με ουρά από πον πον, τα παπάκια σε Black Tie look for Boys & σε Sexy Version for Girls, plexi items σαν τα Classic Red Lips & το signature item της σχεδιάστριας το μουστάκι, ολοκληρώνουν την ΗΟΤ & stylish συλλογή με λαμπάδες της ΜΑLΙΥΑ!!
Υπομονή μέχρι την Ανάσταση….και θα τις φορέσετε!!

Καλό Πάσχα …FASHION…EASTERS!!!!