4 Ιουλίου 2014

Στόχος!

Σαν γυναίκα με έντονη ευαισθησία πάνω σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο, δεν παραλείπω ποτέ να δημοσιεύω ότι Δελτίο Τύπου μου στέλνει ο Στόχος. Μην παραλείψετε κι εσείς που ζείτε στην Αθήνα άλλη μια πρωτοβουλία του. Η υγεία είναι το πολυτιμότερο πράγμα που έχουμε και είναι το μόνο μέσο για να απολαμβάνουμε τη ζωή!
Καλό Σαββατοκύριακο!

 
                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο «Στόχος» φέρνει την πρόληψη στην Ακτή ΒουλιαγμένηςΣτις χώρες που υπάρχει οικονομική κρίση, μεγάλη ύφεση
παρουσιάζεται στον τομέα των προληπτικών εξετάσεων υγείας.
Για το λόγο αυτό ο «Στόχος-Πρόληψη» επέλεξε να βρεθεί στη μεγαλύτερη οργανωμένη δημόσια παραλία της Αττικής. Η Ακτή Βουλιαγμένης δέχεται καθημερινά 4.500 επισκέπτες. Εκεί θα βρεθεί ο «Στόχος» με 2 σημαντικές παροχές για όλες τις γυναίκες: καθημερινή δωρεάν άθληση και κλινική εξέταση στήθους, για 6 ημέρες, Σάββατο 5 Ιουλίου και από Δευτέρα 7 έως και Παρασκευή 11 Ιουλίου.
Κάθε πρωί 10:00-12:00 και κάθε απόγευμα 17:00-18:00 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα σας παρέχουμε τη δυνατότητα να μιλήσετε με μαστολόγο και να κάνετε κλινική εξέταση μαστού (ψηλάφηση), ενώ κάθε απόγευμα 18.00 – 20.00 σας περιμένουμε να γυμναστούμε δωρεάν με τους καλύτερους εκπαιδευτές και θέα τη θάλασσα, γιατί και η άθληση είναι πρόληψη!

Θυμηθείτε: Η θεραπεία είναι στο χέρι της επιστήμης, ενώ η πρόληψη είναι στο δικό μας!


Η ενέργεια τελείται με την ευγενική χορηγία της Alpro και την υποστήριξη της Ακτής Βουλιαγμένης.