7 Ιουλίου 2014

Weekend Makes!

Οι δημιουργίες αυτού του Σαββατοκύριακου με ικανοποίησαν ιδιαίτερα. Σήμερα θα σας δείξω τη μία και μες την εβδομάδα την άλλη. Πάμε λοιπόν.
Θυμάστε το σετ τα δαχτυλίδια που σας είχα δείξει εδώ? Αποφάσισα να τα φτιάξω και με οξείδωση. Και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό θα έλεγα. Ίσως είναι υπερβολή να φορεθούν και τα πέντε μαζί, ίσως θα ήταν ωραίος και ένας συνδυασμός με τα σκέτα σφυρήλατα από αλπακά. Όπως και να 'χει φορεμένα σε ταξιδεύουν σε μέρη εξωτικά (προς Αφρική μεριά) και σου ξυπνάνε άγρια ένστικτα (σαν της λεοπάρδαλης, χα, χα!).

My creations for this weekend are super great. Today I'll show you the first and during the week the other. Here we go.
Remember the set of rings I showed you here? I decided to make them with oxidation. And the result is impressive I would say. Maybe it's too much to wear all five together, maybe it would be nice worn in a combination with the plain hammered white metal ones. Anyway, however worn they travel you to exotic places (Africa maybe?) and awake your wild instincts (feel like a leopard, ha, ha!).

Το συγκεκριμένο σετάκι εντός της εβδομάδας θα διατεθεί και από τα Cforcrafts. Γιαυτό μείνετε συντονισμένοι!

During the week this set will be made available via Cforcrafts. Therefore stay tuned!


Και για να κλείσω. Μην νομίζετε πως δούλευα μόνο το Σαββατοκύριακο. Πήγα και προς Kalamaki Beach όπου κάνουμε τα περισσότερα μπάνια μας τα καλοκαίρια. Πάρτε μια φωτογραφία να δροσιστείτε!!!!! 
Φιλιάαααααααα!

Don't think that I was only working during the weekend. Of course we went to the beach. Here's a photo to "cool off"!!
Filiaaaaaaaaa!

   photos by Christina P.