21 Αυγούστου 2014

Lulu Frost!

Μπήκαμε στην τελική ευθεία. Απόψε θα κοιμηθούμε για τελευταία φορά στο μέρος που αποκαλούσαμε σπίτι τα τελευταία 13 χρόνια (πάλι το 13!). Υπάρχει παντού μια σχετική ακαταστασία. Κούτες, βιβλία, ασιδέρωτα κι ένα σώμα που πονάει ολόκληρο. Ανυπομονώ λίγο να ρθει το Σάββατο. Δεν θα έχουν μπει όλα σε τάξη όμως τουλάχιστον θα αρχίσει το fun part της υπόθεσης: η διακόσμηση!

Από την άλλη πάμε σε αυτό που με ξεκουράζει και με ξεαγχώνει: το κόσμημα. Σερφάρωντας ακάλυψα μια εταιρεία κατασκευής κοσμημάτων που τα "σπάει". Έχω κυριολεκτικά πάθει την πλάκα μου (πολύ αργκό έπεσε). Πρόκειται για τα κοσμήματα Lulu Frost. Η εταιρεία ξεκίνησε το 2004 στη Νέα Υόρκη από τη σχεδιάστρια Lisa Salzer. Μεγαλωμένη σε μια οικογένεια που ασχολείται με την επιχείρηση κατασκευής κοσμημάτων για αρκετές γενιές, συνδυάζει αντίκες, vintage και μοντέρνα στοιχεία  και δημιουργεί ολοκαίνουρια κομμάτια έτοιμα κυριολεκτικά να μας στολίσουν. 


Καλά δεν το συζητώ. Υπέροχο κομμάτι από τη συλλογή της Vintage & 100 Year.


Από τη νέα της συλλογή TRANSCENED FW 14


Τέλεια η καρφίτσα?
photos via Lulu Frost!

Μην μου πείτε ότι δεν σας άρεσαν? Ειδικά για εμάς που είμαστε λίγο πιο εκκεντρικές νομίζω πως είναι καταπληκτικά κομμάτια, στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων! (πως βγήκε τώρα αυτό?). Σας αφήνω εδώ. Ξύπνησαν οι μικροί βοηθοί μου κι έχουμε πολύ δουλειά. 

Φιλιά!



3 σχόλια:

  1. Καλό χειμώνα Χριστινάκι!!! Καλώς σε ξαναβρήκα και όσο για τα κοσμήματα είναι πολύ εντυπωσιακά! Μόλις εγκατασταθείς καλά στον νέο σου χώρο, ανυπομονώ να δω πολλά πράγματα από σένα!
    Φιλιά πολλά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Λίλια! Καλό χειμώνα και σε σένα! Περιμένω κι εγώ να δω πολλές και νοστιμότατες συνταγές!!!!!

      Διαγραφή

I Looove comments!!!!

A Little Colorful-Black Dress!

Dress, Desigual (old, but this one is also super!!!) / Sandals, Sam Edelman  /  Bag, Paul's Boutique (old season, but this one ...