29 Δεκεμβρίου 2014

Royal By ORIFLAME!

Στην ανάρτηση της από 23/12/2014 (ουάου αυτά σου κάνουν τα πολλά έγγραφα!) είχα υποσχεθεί ότι στην "αυριανή ανάρτηση" θα σας μιλούσα για τη σειρά Royal της Oriflame. Το αύριο ήρθε σήμερα (κάλιο αργά παρά ποτέ), προ προ παρμονή του νέου έτους. Προλαβαίνετε ακόμα για ένα δυο δωράκια.

Η Oriflame λοιπόν μετά την επιτυχία στα προϊόντα ομορφιάς, αποφάσισε να βγάλει και σειρά κοσμημάτων. Σε συνεργασία με τους σχεδιαστές της Σουηδικής εταιρείας SNÖ και χρησιμοποιώντας αποκλειστικά υλικά της Swarovski πράγμα που δίνει ακόμα μεγαλύτερο κύρος, δημιούργησε και μας παρουσιάζει τη σειρά Royal By ORIFLAME. Και σαν φαν των κοσμημάτων αλλά και της εταιρείας είπα να κάνω μια αγορά για δοκιμή αλλά και για review. Το νέο μου απόκτημα: το Βραχιόλι Elegant Pearl που βλέπετε παρακάτω.




  

Με πέντε σειρές από μαργαριτάρια γλυκού νερού, φυσικό χαλαζία και γυάλινες πέτρες (όλα Swarovski), έρχεται σε λευκή βελούδινη θήκη. Πολύ περιποιημένη συσκευασία ομολογώ, την οποία κρατάτε οπωσδήποτε για να διατηρήσετε το κόσμημά σας σαν καινούριο. Άλλη σημαντική πληροφορία: είναι Nickel Safe. Σημαντικό για όσες είναι αλλεργικές.  Τώρα η τιμή καταλόγου είναι στα 39,99€ (40 δηλαδή) ενώ αν εγγραφείτε μέλος έχετε έκπτωση 23%, δηλαδή η τιμή κατεβαίνει στα 30,79€. Τόσο το πήρα εγώ.


    photos by Christina P.

Αν σας άρεσε αυτό που είδατε και ενδιαφέρεστε να ψωνίσετε ή να γίνετε μέλος της ORIFLAME πατήστε σε αυτό εδώ το λινκ.

Πιστεύω ότι θα προλάβω να κάνω μια ακόμα ανάρτηση πριν το νέο έτος. Γιαυτό μείνετε συντονισμένοι. Κι αύριο εδώ θα είμαι.

Σας φιλώ!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

I Looove comments!!!!

A Little Colorful-Black Dress!

Dress, Desigual (old, but this one is also super!!!) / Sandals, Sam Edelman  /  Bag, Paul's Boutique (old season, but this one ...