23 Ιανουαρίου 2015

Golden Globe Awards: My eye on Their Jewelry!

Τα Golden Globe Awards είναι λέει ο προάγγελος των Όσκαρ. Την βραδιά αυτή εκτός από βραβεία "πέφτει" πολλή χλιδή και διαφήμιση στο κόκκινο χαλί. Οι fashion, jewelry και accessory designers σπεύδουν να προμηθεύσουν τα είδωλα της μεγάλης και μικρής οθόνης με τις τελευταίες τους δημιουργίες. Ποια καλύτερη ευκαιρία εξάλλου αφού πρόκειται για ένα παγκόσμιας προβολής event!

Η Jennifer Lawrence κούκλα όπως πάντα φοράει Dior αλλά αγνώστου προέλευσης κοσμήματα. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως είναι υπέροχα συνδυασμένα!!!

Η Julianna Marguilies κατέφθασε στο κόκκινο χαλί με Andrew Gn φόρεμα και κοσμήματα Van Cleef

Η πολλή γλυκιά Emilia Clarke (αν σας θυμίζει κάτι για σκεφτείτε το Game of Thrones) με κοσμήματα Sydney Garber. Τι νομίζετε φοράει ένα βραχιόλι ή τρία?

Κι άλλη γλυκιά ύπαρξη. Η Vanessa Hudgens. Ποιός μπορεί να μου πει το δημιουργώ πίσω από αυτά τα πρωτότυπα σκουλαρίκια και το υπέροχο δαχτυλίδι? Πρέπει να ψάξω βαθύτερα....

Δεν ξέρω για σας πάντως εγώ ψηφίζω δαγκωτό (μην ξεχνάμε τις εκλογές!) αυτό το καταπληκτικό φόρεμα που φοράει η Taylor Swift. Είναι Carolina Herrera. Από κάτω κρύβονται παπούτσια Christian Louboutin (what else?) ενώ τα κοσμήματα είναι Lorraine Schwartz. Μπορώ να έχω έστω ένα από αυτά τα δαχτυλίδια παρακαλώ? Ή μήπως είναι μόνο ένα?


Και τέλος η δικιά μας Maria Menounos με κοσμήματα σχεδιαστών του Love Gold. Εγώ love τα σκουλαρίκια!
    all photos via 

Τα Όσκαρ πότε είναι? Εκεί να δούμε τι καταπληκτικές δημιουργίες θα φορέσουν οι διάσημες!

Καλό μας Σαββατοκύριακο!




Σε λίγη ώρα λήγει ο διαγωνισμός μας. Πηγαίνετε εδώ για να προλάβετε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

I Looove comments!!!!

A Little Colorful-Black Dress!

Dress, Desigual (old, but this one is also super!!!) / Sandals, Sam Edelman  /  Bag, Paul's Boutique (old season, but this one ...