27 Φεβρουαρίου 2015

And the Oscar goes to.....!

Αυτές τις μέρες δεν προλαβαίνω τα μέιλ. Έρχονται κατά εκατοντάδες (μα ποιά είμαι?χα, χα!) και προσπαθώ -το κατά δύναμην- να απαντώ σε όλα (τι σόι μπλόγκερ θα ήμουν αλλιώς?). Βέβαια είμαι λίγο πίσω ακόμα (υπολογίζω γύρω στα 150 μηνύματα) αλλά το Σαββατοκύριακο πιστεύω να τα φέρω βόλτα ώστε από βδομάδα να απαντώ με μεγαλύτερη συνέπεια. Ουφ!!!!
Στα Όσκαρ τώρα. Τα είδα. Και σημείωσα... ότι είδα, όχι τα παρασκήνια. Και κράτησα τις σημειώσεις μου και σας παρουσιάζω με σειρά εμφάνισης τα πιο εντυπωσιακά ντυσίματα σε συνδυασμό με τα πιο όμορφα κοσμήματα (κατά τη γνώμη μου πάντα!)


Η Lupita Nyong - τη θυμάστε φαντάζομαι στο "12 χρόνια σκλάβος"? - ήταν η πρώτη που βγήκε στη σκηνή μετά τον παρουσιαστή (συγγνώμη αλλά τον βρήκα πολύ κρύο) και τα εντυπωσιακά εφέ. Η τουαλέτα της ήταν custom made by Calvin Klein με 6,000 λευκές Akoya πέρλες και αξία $150,000 (μήπως ξέχασαν κάποιο μηδενικό?). Δεν χρειαζόταν άλλο κόσμημα κατά τη γνώμη μου αλλά καλά συνδύασε τα δαχτυλίδια και τα σκουλαρίκια. Εγκρίνω!!!


H Dakota Johnson απ' τις "50 αποχρώσεις του γκρι" βρέθηκε στη σκηνή των Όσκαρ με μια κατακόκκινη τουαλέτα και κοσμήματα αξίας 2 εκατ. δολαρίων!!! Που να το φανταστώ πως τα 4 βραχιόλια, το δαχτυλίδι και τα σκουλαρίκια μεταφράζονταν σε τόσα πολλά χρήματα! Να πω την αλήθεια εγώ την τιράντα πρόσεξα.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου έχει κάθε λόγω να χαμογελάει. Το φόρεμά της είναι ονειρεμένο!

Ωστόσο τα σκουλαρίκια δεν με ενθουσίασαν και πολύ. Είναι υπερβολικά νομίζω. Θα προτιμούσα κάτι σε κρεμαστό λευκό διαμάντι (τώρα που το ξαναδιαβάζω πολύ φτωχό μου ακούγεται). Η στυλίστρια βέβαια μάλλον ήθελε να προωθήσει τις δημιουργίες της Anna Hu. Τα σκουλαρίκια αξίας $425.000,00 έχουν λευκά και κίτρινα διαμάντια, μπλε, ροζ, μωβ ζαφείρια και τουρμαλίνες. Όλα δεμένα με λευκόχρυσο!!!!

Και το δαχτυλίδι επίσης της ίδιας σχεδιάστριας με ρουμπίνια, ροζ και λευκά διαμάντια δεμένα σε ροζ-λευκό χρυσό!!!!

Και τώρα η αγαπημένη μου παρουσία (τελικά) για εκείνη τη βραδιά. Η Scarlett!!!! Συνδύασε ένα πανκ λουκ με κλασικό λιτό σμαραγδένιο φόρεμα. Όλα τα λεφτά!!!!!! Ποια άλλη θα μπορούσε να το υποστηρίξει???
Το αριστερό αφτί είναι περίτεχνα διακοσμημένο, δεν συμφωνείτε?



Τα κοσμήματά της είναι PIAGET με σμαράγδια, διαμάντια, ακουαμαρίνες και πράσινες τουρμαλίνες!!!

Margot Robbie in Saint Laurent dress. Καταπληκτικό φόρεμα....

καταπληκτικό κολιέ! Με διαμάντια, ζαφείρια και χρυσό 18Κ. Δημιουργήθηκε τη δεκαετία του '30 για τη Δούκισσα του Γουίνδσορ και κατέληξε στο κόκκινο χαλί και τη σκηνή της 87ης απονομής των Όσκαρ!

Και η πολύ στυλάτη κυρία Cate Blanchett!!! Με μαύρη τουαλέτα Maison Margiela και υπέροχο τυρκουάζ κολιέ από το Tiffany!!!
Όλες οι φωτογραφίες και οι πληροφορίες είναι από το The Hollywood Reporter

Να κάνω μια παρένθεση εδώ να σας πω ότι μια από τις πιο καλόγουστες παρουσίες της βραδιάς ήταν αυτή της Milena Canonero που κέρδισε το βραβείο best costume design για το "Grand Budapest Hotel".
    photo via

Η φωτογραφία αδικεί το λουκ αλλά δεν βρήκα καλύτερη!!!!
                             photo via

Και τώρα κάτι διαφορετικό. Το κλου της ανάρτησης χα, χα! Πατώντας το παρακάτω λινκ θα δείτε τι θα επέλεγα να φορέσω εγώ η Χριστίνα σε μια βραδιά Όσκαρ! Ίσως του χρόνου που θα με καλέσουν να καλύψω τα κοσμήματα των μελλοντικών υποψήφιων?!?!?!?!



Με τα παπούτσια μπερδεύτηκα λίγο. Εσείς ποια θα επιλέγατε: τα Manolo Blahnik ή τα Giuseppe Zanotti?

Έχετε το Σαββατοκύριακο να το σκεφτείτε!!!

xo xo 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

I Looove comments!!!!

A Little Colorful-Black Dress!

Dress, Desigual (old, but this one is also super!!!) / Sandals, Sam Edelman  /  Bag, Paul's Boutique (old season, but this one ...