17 Φεβρουαρίου 2015

Grammy Awards 2015: Τα Κοσμήματα των Πολλών Εκατομμυρίων!

Υποσχέθηκα πριν μερικές μέρες μια ανάρτηση με τα κοσμήματα που φόρεσαν οι διάσημες στα φετινά Grammy. Κι επειδή δεν θέλω να αθετώ τις υποσχέσεις μου ετοίμασα για σήμερα μια ανάρτηση μεγαλοπρεπή σαν βραβείο!
Νικήτριες λοιπόν στα φετινά Grammy ως προς το στυλ και τα κοσμήματα που φόρεσαν είναι οι: (κρατώ λίγο την αγωνία...... τι μόνο στα ριάλιτι?)  

Λίγο παχαιμένη μου φάνηκε η Μπιόνσε παρά τη μαύρη τουαλέτα που υποτίθεται πως αφαιρεί πόντους. Μπας κι ετοιμάζει κάτι ή μήπως ξεκουράζεται αυτό τον καιρό μακριά από τα γυμναστήρια και την ισορροπημένη κουζίνα?

Τα σκουλαρίκια δεν μπορείτε να πείτε είναι μοναδικά. Από σμαράγδια!

Σμαράγδια και διαμάντια τίποτα λιγότερο για την Μπιόνσε! Σχεδιάστρια η Lorraine Schwartz! Αξία μόνο των διαμαντιών πάνω από $10.000.000,00!!!

Η Lady Gaga εμφανίστηκε ως Jessica Rabit στη ξανθιά έκδοση!
via Vogue

Πολύ προκλητικό το μπούστο. Τι να προσέξεις το μπούστο ή το σμαράγδι και τα διαμάντια που κρέμονται ενδιάμεσα? Για την ιστορία επίσης ένα κομμάτι της Lorraine Schwartz.

Καλά απίθανο το φόρεμα της Katy. Κόσμημα από μόνο του.
via Vogue

Αλλά πάλι σου λέει γιατί να μην κρεμάσω και μερικά διαμάντια στα αυτιά (επίσης από τη Lorraine Schwartz). Και προσέξατε το δαχτυλίδι σε σχέδιο Harry Kotler με το κίτρινο διαμάντι? Μόνο $2.000.000,00 (βάζω μηδενικά για να δώσω έμφαση).

Και σειρά έχει η Taylor Swift. Πάντα σοφιστικέ και με ανάλογο ύφος.

photos above via Tom + Lorenzo

Κοσμήματα επίσης της Lorraine Schwartz (πήρε το μονοπώλιο μου φαίνεται!)

Η παρακάτω εξωτική καλλονή είναι η Zendaya! Φρόντισε να φορέσει ανάλογα εξωτικά κοσμήματα με φίδια και αιλουροειδή. Προσέξατε το αναριχώμενο σκουλαρίκι? Αυτά είχαν την τιμητική τους φέτος.

H Jennifer Hudson εκτός από φωνάρα είναι και κουκλάρα. Ντελικάτο διαμαντένιο τσόκερ από τον σχεδιαστή Marli!

Και τελευταία αλλά όχι καταϊδρωμένη η Jane Fonda. Τι να πω? Ότι κι εγώ στα 70 κάτι θέλω να έχω τέτοιο κορμί? Πάντως ένα παρόμοιο κολιέ μπορώ να φτιάξω. Ίσως όχι το ίδιο πολύτιμο!

Σημειώστε ότι παρακολούθησα πολύ προσεκτικά τις απονομές και σημείωνα στην ατζέντα μου ότι ξεχώρισα για να μην ξεχάσω κάτι. Βέβαια πέρα από τα κοσμήματα μου έκαναν κλικ κι άλλες παρουσίες και ερμηνείες. H Annie Lenox ας πούμε ήταν άπαιχτη ερμηνεύοντας το Take me to church και το Put a spell on you! Για να μην αναφέρω τον αγέραστο Prince που παρουσιάστηκε με πορτοκαλί συνολάκι μόνο για να παραδώσει βραβείο. Άντε και του χρόνου!

Κύρια πηγή πληροφοριών των κοσμημάτων το Alson Jewelers.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

I Looove comments!!!!

A Little Colorful-Black Dress!

Dress, Desigual (old, but this one is also super!!!) / Sandals, Sam Edelman  /  Bag, Paul's Boutique (old season, but this one ...