20 Μαρτίου 2015

Άρωμα ΝΕΟΝ by STAN αποκλειστικά στα καταστήματα SEPHORA!

Σήμερα επιτέλους ο ήλιος ξεμύτησε. Η σχετική υγρασία και το δροσερό αεράκι υπό σκιάν υπάρχει πάντα, αλλά όσο να 'ναι μια άλλη διάθεση κυμαίνεται στην ατμόσφαιρα. Και θυμάμαι το πρωινό του Σαββάτου που σας ανέφερα προχθές.
Πριν μερικές εβδομάδες είχα λάβει μια πρόσκληση για την επίσημη παρουσίαση του νέου αρώματος NEON by STAN στο κατάστημα SEPHORA της Ερμού. Φυσικά λόγω απόστασης δεν ήταν δυνατό να παρευρεθώ, ωστόσο οι διοργανωτές είχαν την ευγενή καλοσύνη να μου στείλουν υλικό από εκείνη τη βραδιά το οποίο και σας παρουσιάζω ευθείς αμέσως! 




ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ SEPHORA
Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ NEOY ΑΡΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ STAN
“NEON by STAN”

Τα SEPHORA, τα πιο διάσημα καταστήματα στην Ευρώπη και την Αμερική, θέτοντας πάντα ως  στόχο την καινοτομία και την αποκλειστικότητα και βάζοντας ως προτεραιότητα τις ανάγκες του καταναλωτή αλλά και τα trends της εποχής, δημιούργησαν το ξεχωριστό άρωμα NEON by STAN, σε συνεργασία με τον επιτυχημένο καλλιτέχνη Stan. Η παρουσίαση του νέου αρώματος πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, την Τετάρτη 4 Μαρτίου στο κατάστημα SEPHORA στην Ερμού.
Τα SEPHORA υποδέχτηκαν πλήθος εκπροσώπων από το χώρο των Μ.Μ.Ε. και της ομορφιάς για να γνωρίσουν από κοντά το ιδιαίτερο άρωμα, NEON by STAN. Ο Stan και ο Γιώργος Βερύκιος, Διευθύνων Σύμβουλος της Sephora Greece, παρουσίασαν το νέο άρωμα NEON by STAN και ευχαρίστησαν τους προσκεκλημένους που τους τίμησαν με την παρουσία τους. Οι τυχερές – που αναδείχτηκαν μέσα από διαγωνισμό - είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να γνωρίσουν από κοντά τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.
Το νέο φρέσκο άρωμα του Stan που κέρδισε τις εντυπώσεις από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του με το ιδιαίτερο σχήμα μπουκαλιού ήρθε για να αφήσει το στίγμα του. Το NEON by STAN μας ταξιδεύει με έναν ισορροπημένο συνδυασμό μανταρινιού, λεμονιού, ανανά, ορχιδέας, γιασεμιού, βιολέτας, μαύρου κερασιού, σπόρους τόνκας, σανταλόξυλου και βανίλιας δημιουργώντας μια ευχάριστη διάθεση σε όσες το φορούν! Η καινοτόμα συσκευασία προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους το αγοράσουν, να έχουν τη φωτογραφία του Stan με το αυτόγραφό του! Το πρώτο άρωμα του Stan σηματοδοτεί την αλλαγή και την εξέλιξη, είναι άκρως νεανικό και έχει την απαραίτητη δόση δυναμισμού και θηλυκότητας.

Το άρωμα NEON by STAN διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα SEPHORA σε όλη την Ελλάδα.

Αυτά όσον αφορά το Δελτίο Τύπου. Γιατί κάθε μπλόγκερ που σέβεται τον εαυτό του και καλείται να παρουσιάσει ένα προϊόν νομίζω πως πρέπει να ' χει και άποψη για το συγκεκριμένο προϊόν. Γιαυτό ακριβώς τον λόγο πέρασα από τα SEPHORA (Χανίων) το Σάββατο. Ήθελα να μυρίσω το άρωμα κι αν μου άρεσε και ήταν λογική η τιμή του να ψώνιζα ένα μπουκαλάκι μιας και έχω μείνει με ένα δύο αρώματα στο μπουντουάρ μου! 


Η μυρωδιά είναι απαλή, αυτό ακριβώς που ζητώ από ένα άρωμα. Ένας συνδυασμός από λουλούδια και φρούτα -κατά την πωλήτρια - ιδανικό νομίζω τώρα που θ΄αρχίσει να ζεσταίνει ο καιρός. Η τιμή είναι κι αυτή ικανοποιητική, στα 29,90€ για τα 80ml. Πωλείται μόνο σε αυτό το μέγεθος. Το μπουκάλι το 'χω φωτογραφήσει κι αυτό (γιατί όπως καταλαβαίνετε το αγόρασα!) αλλά λόγω τεχνικού προβλήματος δεν έχω ανεβάσει τη φωτογραφία. Μόλις διορθωθεί θα σας το δείξω. Περιττό να πω πως την τελευταία βδομάδα μόνο αυτό φορώ και τα ρούχα μου έχουν πάρει μια δροσερή μυρωδιά που με φέρνει πιο κοντά στην άνοιξη!
Αν θέλετε να δείτε περισσότερα από την βραδυά της παρουσίασης πατήστε στο ακόλουθο λινκ:
http://youtu.be/8OiFvGUqeYY

Αυτά για σήμερα.
Σας φιλώ!


UPDATED 22/03/2015: Ορίστε και το μπουκαλάκι όπως σας υποσχέθηκα!

   2 last photos of NEON perfume by Christina P.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

I Looove comments!!!!

A Little Colorful-Black Dress!

Dress, Desigual (old, but this one is also super!!!) / Sandals, Sam Edelman  /  Bag, Paul's Boutique (old season, but this one ...