14 Μαΐου 2015

Abbacinο: Summer in the City SS15!

Φέτος το καλοκαίρι δεν προβλέπεται να πάμε διακοπές. Δεν παραπονιέμαι βέβαια γιατί ζούμε στην Κρήτη οπότε οι ευκαιρίες για αλλαγή παραστάσεων είναι πάμπολες! Μιας λοιπόν και θα εξοικονομήσω από τις διακοπές λέω να επενδύσω σε αξεσουάρ για ανανέωση της γκαρνταρόμπας. Καινούρια παπούτσια, τσάντες, καπέλα είναι μέσα στη λίστα. Κι ένα brand που θα λάβω πολύ σοβαρά υπόψη είναι το Abbacino!

This summer we haven't programmed any holidays. I'm not complaining though because we live in Crete so the opportunities for weekend getaways or daily excursions are many! Since I'm saving from the holidays I'm thinking on investing a little money on accessories to renewal my wardrobe. New shoes, new bags, new hats are on my list. And for the purchase of a bag, a brand I will be taking very seriously is Abbacino!


Summer in the City

Η Abbacino παρουσιάζει τη νέα Spring/Summer συλλογή Summer in the City με δημιουργίες εμπνευσμένες από τις πιο όμορφες πόλεις του πλανήτη, όπου το διάσημο brand από τη Μαγιόρκα διαχέει όλη τη Μεσογειακή του αισθητική. Φρεσκάδα, λάμψη και χρώματα είναι τα συστατικά που κυριαρχούν στα νέα σχέδια της σειράς, που θα αποτελέσουν μία όαση στο καυτό ταξίδι του καλοκαιριού από τη Νέα Υόρκη και το Μιλάνο μέχρι το Παρίσι και τη Μαδρίτη. Πρώτος σταθμός της ταξιδιωτικής αυτής περιπέτειας στη μόδα δεν μπορεί να είναι άλλος από τη Palma de Majorca, τη γεννέτηρα του brand. Χάρη στην ποικιλία των σχεδίων, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις μοναδικά κομμάτια ανάλογα με το στυλ σου και την περίσταση σε μία 24/7 βάση. Το στυλ δεν λείπει από την καθημερινότητά σου ακόμα και στις casual ημέρες του γραφείου, ενώ τα trend υποδέχονται το ένα μετά το άλλο εκπλήσσοντας σε κάθε outfit! Hobo τσάντες, everyday backpacks, εναλλακτικές tote επιλογές και κλασικά basket bag με επιρροή από την εξωτική Μαγιόρκα είναι λίγες από τις στιλιστικές ιδέες που οφείλεις να υιοθετήσεις αυτή τη σεζόν. 
Η χρωματική παλέτα, εμπνευσμένη από τις αποχρώσεις του ουρανού και του ηλιοβασιλέματος καθώς και από τους ιριδισμούς της θάλασσας, κάνει και αυτή με τη σειρά της ένα ταξίδι στον κόσμο. Ένα ταξίδι με προορισμό τα πολυτελή υλικά που ντύνουν τα πιο μοντέρνα καλοκαιρινά σχέδια της Abbacino.
  
«Hot town, summer in the city dressing so fine and looking so pretty».


 Το παρακάτω τσαντάκι έχει τέλειο χρώμα!!!
I love this soft pink color!!! I think this is my favorite bag!!! Hard to choose!!!







Εσείς θα πάτε φέτος διακοπές εκτός ή θα προτιμήσετε την πόλη?

Are you going on a holiday this summer or will you prefer to stay in the city?



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

I Looove comments!!!!

A Little Colorful-Black Dress!

Dress, Desigual (old, but this one is also super!!!) / Sandals, Sam Edelman  /  Bag, Paul's Boutique (old season, but this one ...