8 Ιουνίου 2015

Giveaway Time!

Καλησπέρα, καλή εβδομάδα και καλό ....... φθινόπωρο!?!?!?!?!???? Δεν ξέρω τι γίνεται στα μέρη σας πάντως εδώ σήμερα έριξε καρεκλοπόδαρα στην κυριολεξία κι απ' ότι λένε θα συνεχιστεί ο άστατος καιρός μέχρι την Πέμπτη. Μετά αν είμαστε τυχεροί ίσως ο ήλιος ξεμυτίσει και ξεχυθούμε στις παραλίες!

Όπως καταλάβατε ο υπολογιστής επανήλθε, ευτυχώς αναίμακτα! Μόνο 20€ για καινούριο τροφοδοτικό και προσωπική εργασία των παιδιών (αυτά είναι πάντα πιο μπροστά στην τεχνολογία!). Έτσι λοιπόν θα τα λέμε από αύριο το πρωί ξανά μέσω μέιλ, G+ κλπ, κλπ.

Πίσω τώρα σε αυτό που υποσχέθηκα στην τελευταία ανάρτηση της προηγούμενης εβδομάδας. Ένα GIVEAWAY!!!! Don' t you just love GIVEAWAYS? I know I do! (να πετάξω και το αγγλικό μου, αμ πως!)

Η Άντρη του L.A's FLAME  αποφάσισε να χαρίσει σε μια από εσάς (ή και έναν για την καλή του!) μια πανέμορφη ρετρό τσάντα χρώματος γκρι, η οποία συνδυάζεται άνετα με λευκό, κόκκινο, ροζ. 










Οι όροι συμμετοχής είναι οι ακόλουθοι:

1) Κάντε like στη σελίδα FauxBilicious στο facebook.

2) Κάντε κοινοποίηση του GIVEAWAY στο facebook σας.

3) Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής που θα βρείτε εδώ.


Αυτά είναι τα απαραίτητα βήματα για τη συμμετοχή σας στην κλήρωση. Το GIVEAWAY κλείνει την ερχόμενη Παρασκευή 19/06/2015 στις 12 τα μεσάνυχτα.

Καλή σας επιτυχία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

I Looove comments!!!!

A Little Colorful-Black Dress!

Dress, Desigual (old, but this one is also super!!!) / Sandals, Sam Edelman  /  Bag, Paul's Boutique (old season, but this one ...