12 Ιουνίου 2015

The Koutali Project!

Περίεργη εβδομάδα. Όλα πήγαν εκτός προγράμματος. Φυσικά και το blog. 
Σήμερα θα σας δείξω δημιουργίες που προγραμμάτιζα για την περασμένη Τρίτη. Δύο κουτάλια που μετέτρεψα σε δαχτυλίδι και μενταγιόν αντίστοιχα. Ενώ έχω εξασκηθεί αρκετά στην κοπή και τα καταφέρνω μια χαρά αποφεύγω την πολλή δουλειά γιατί δεν έχω προμηθευτεί ακόμα μάσκα. Και το να ξήνεις και να κόβεις μέταλλα χωρίς προστασία είναι πολύ επικίνδυνο. Δεν μιλάω για απλή μάσκα που βρίσκεις στα φαρμακεία. Χρειάζομαι μια επαγγελματική με φίλτρα. Προς το παρόν κάνω τη δουλειά μου με ποδιά αλλά ...... γκρούβομαι! 

Ένα απλό κουταλάκι του γλυκού μεταμορφώθηκε σε statement δαχτυλίδι. Πολύ εντυπωσιακό και καθόλου απαρατήρητο μιας και αρκετός κόσμος το σχολίασε θετικά και μάλιστα χωρίς να έχει καταλάβει από τι προήλθε.

Στην αρχή σχεδίαζα να αφαιρέσω τη γυαλάδα αλλά τελικά προτίμησα να τη διατηρήσω. Εξάλλου με μια καλή σαπουνάδα στο νεροχύτη τα κοσμήματα φτιαγμένα από κουτάλια γίνονται και πάλι ολοκαίνουρια! 

Από την άλλη το παρακάτω μενταγιόν προτίμησα να το παλαιώσω. Ήταν ένα πιρουνάκι που βρήκα μοναχό ανάμεσα σε άλλα, σε ένα παλαιοπωλείο που επισκέφτηκα. Τη γυαλάδα του την είχε χάσει ήδη οπότε προχώρησα χωρίς ιδιαίτερη σκέψη. Είναι εκπληκτικό τι θησαυρούς μπορεί να βρει κανείς στα παλαιοπωλεία! 


Θα σας αφήσω εδώ με νέα από το GIVEAWAY! Επειδή έτυχε αυτή την εβδομάδα να κάνει αναβάθμιση στο site της η ORIFLAME πολλοί από εσάς δεν καταφέρατε να προχωρήσετε στην εγγραφή. Τώρα έχει τελειώσει η διαδικασία οπότε μπορείτε να ολοκληρώσετε τα βήματα. To GIVEWAWAY παίρνει παράταση έως την Παρασκευή 19/06/2015. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

I Looove comments!!!!

A Little Colorful-Black Dress!

Dress, Desigual (old, but this one is also super!!!) / Sandals, Sam Edelman  /  Bag, Paul's Boutique (old season, but this one ...