15 Ιουλίου 2014

MACADAMIA..... NEW GIRLS ON THE BLOCK!



H MACADAMIA FASHION είναι δύο νέα κορίτσια με πολυετή πείρα στον χώρο της μόδας μέσα από γνωστά brands σε Ελλάδα και εξωτερικό,Η Αθηνά και η Δανάη αποφάσισαν να διοχετεύσουν την ενέργεια και το πάθος τους για την μόδα σέ κάτι φρέσκο, νεανικό, χαρούμενο και ολοκαίνουργιο!!! Το δικό τους brand με ένα όνομα σαν ζαχαρωτό!!Οπως ακριβώς και η συλλογή τους, με το όνομα “MACADAMIA FASHION”!!Ολα τα κορίτσια που αγαπάνε το girly & stylish look, προσιτό και με άποψη αγκάλιασαν την συλλογή και έτσι η προσπάθεια στέφθηκε με επιτυχία και αγαπήθηκε πολύ γρήγορα.Το Macadamia Fashion αριθμεί σήμερα πάνω από 61.000 fans στο FBK!Η Αθηνά και η Δανάη δημιούργησαν την exclusive συλλογή «MACADAMIA FASHION” for STYLISHIOUS στο αγαπημένο τους girly & fresh look με stylish detais που κάνουν την συλλογή μοναδική και πολύ STYLISHIOUS, ειδικά για τις STYLISHIOUS φίλες μας!!
ΓΝΩΡΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ONLINE στο WWW.STYLISHIOUS.COM

STYLISHIOUS SHOWROOM: Λουκιανού 24,Κολωνάκι 10675 -210.7296493-info@stylishious.com
www.stylishious.com


Και πέρνω εδώ τη σκυτάλη για να επιλέξω ένα φορεματάκι μακρύ και στράπλες, τα αγαπημένα μου για τώρα το καλοκαίρι, το οποίο συνδυάζω με μεγάλο ψάθινο καπέλο απαραιτήτως, σανδάλια και τα σκουλαρίκια Katrina by FauxBilicious! Τσαντάκι δεν μου χρειάζεται είμαι σε διακοπές και κυκλοφορώ λάιτ. Χα, χα!


1/2/3/4/5

Τι λέτε? Σας αρέσει ο συνδυασμός?

Φιλάκια!!!!!!!!


4 σχόλια:

I Looove comments!!!!

A Little Colorful-Black Dress!

Dress, Desigual (old, but this one is also super!!!) / Sandals, Sam Edelman  /  Bag, Paul's Boutique (old season, but this one ...